Tuntuuko, että on tarve pysähtyä? Olisiko aika keskittyä viikon ajan vain omaan hyvinvointiin?

Toscanan jooga- ja mindfulnesslomalla pääset keskittymään täysin kehon ja mielen tasapainoon. Viikon aikana joogataan hathaa, slow flowta, yiniä sekä meditoidaan. Tämä hyvinvointiloma on fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kokonaisuus, jonka aikana sinulla on aikaa keskittyä vain itseesi.

Hyvinvointiloma järjestetään Toscanan auringon alla upeissa maisemissa. Tämän matkan vetovastuussa on kaksi upeaa persoonaa Anttoni ja Eveliina, jotka kunnioittavat yksilöllisyyttä. Matkalle ovat tervetulleita aloittelijat niin kuin kokeneemmatkin joogit. Ateriat ovat tarkalleen mietittyjä ja tarjoamme loman täysihoidolla. Ravinto on tuoretta ja paikallista.

Retriiteillä joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten luonnosta, kävelyistä, hyvästä ruoasta, auringonotosta, vaativasta joogaharjoituksesta tai meditaatiosta. Tällä lomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon kuin haluat.

Tule ravitsemaan mieltä ja kehoa FitPitin kanssa Toscanaan. Matka järjestetään yhteistyössä Kaleva Travelin kanssa.


 

Kenen kanssa joogaamme?

Anttoni Soini

Anttoni on (RYT200 certified) Hatha-jooga opettaja. Opettajakoulutuksensa Anttoni suoritutti joogan synnyinmaassa Intiassa, Rishikeshin kaupungissa. Joogan pariin hän päätyi alunperin hoitamaan kiipeilyharrastuksesta aiheutuneita vammojaan, mutta lisääntyneen hyvinvoinnin johdosta kiinnostus joogaa kohtaan kasvoi. Kiinnostus vei muutamaksi vuodeksi maailmalle oppimaan monista joogan muodoista ja meditaatio-tekniikoista.

Anttonin opetusmetodina on Hatha-jooga, missä joogan juuret ovat. Juuri Hathan monipuolisuus ja vapaus ovat johtaneet opetustavan valintaa, Hatha-harjoituksista jokainen voi löytää itselleen sopivat harjoitteet. Joogan suuntana on hyvinvointi, fyysiset muutokset kehossa ovat enemmänkin sivutuote, mitkä tapahtuvat sitä nopeammin, mitä vähemmän pakottaa. Todelliset joogan hyödyt voidaan saavuttaa kun harjoittelu viedään pintaa syvemmälle meditaatioharjoituksiin.

unnamed-13.jpg
 
Eveliina.jpg

Eveliina Holm

Eveliina on jooga- ja meditaatio-opettaja (RYT300). Lisäksi hän kirjoittaa viikottaista blogia joogasta, meditaatiosta, ayurvedasta, mindfulnessista, luonnosta, tantrasta sekä elämästä yleensä.

Eveliina on ohjauksessaan selkeä, informatiivinen, arvostava ja huumorintajuinen. Harjoituksen aikana hän kehottaa uteliaisuuteen, armollisuuteen, sallivuuteen sekä sen hetkisten rajojen tutkimiseen ja kunnioittamiseen. Eveliinan aikeena on luoda sellaista turvallista tilaa, jossa kaikki voivat lempeydellä kohdata itsensä juuri sellaisena kuin ovat.

Jooga on Eveliinan näkemyksen mukaan enemmän kuin fyysinen harjoitus - se on elämämme tilaisuus. Se on tiedettä, maailmankuva ja mahdollisuus pysähtyä sekä tutustua itseen. Myös oppilaana oleminen on hänelle tärkeää ja siksi hän osallistuu vuosittain erilaisiin koulutuksiin sekä pidempiin retritteihin. Ne ovat hänelle paikkoja oivaltaa ja prosessoida erilaisia asioita sekä saada selkeyttä ja tilaa omaan elämään.

 
 

Yhteistyössä

Villada
CWTKT-logo-RGB-2019.jpg