Kokonaisvaltaista hyvinvointia Kap Verdellä 7.-14.4.2020

_C4A2281.jpg

Aktiivisella pääsiäislomalla Salin saarella, Kap Verdella, keskitytään henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tasapainoon.

FitPitin valmentajat Anttoni ja Laura vastaavat viikon ohjelmasta. Viikon aikana pääset harjoittelemaan monipuolisesti mm. Tabata training, faskia (lihaskalvojen käsittely), jooga, core, oman kehon paino treeni, movement, meditaatio, kuntopiiri sekä toive tunteja! Päivien ohjelma muodostuu niin, että harjoituksista toinen on energinen ja toinen taas rauhallinen palauttava tunti. Matkalla pääset keskittymään täysin itseesi.

 

Kehonhuoltoa ja hyvinvointia ammattilaisten opeissa

 
unnamed-13.jpg

Anttonin lajit ovat kiipeily ja jooga. Nykyään aika kuluu enimmäkseen joogaa ohjatessa, kiipeilyä hän on harjoitellut noin 8 vuoden ajan, josta viimeiset kaksi vuotta toiminut kiipeilynohjaajana.

Kiipeilyn harjoittelemiseen kuuluu monipuolisesti oman kehon painoharjoitteita, mitkä ovat tehokkaita monien harrastusten tueksi. Joogan pariin Anttoni päätyi alun perin hoitamaan kiipeilyharrastuksesta aiheutuneita vammojaan ja kasvaneen hyvinvoinnin johdosta kiinnostus joogaa kohti kasvoi. Kiinnostus veikin muutamaksi vuodeksi maailmalle oppimaan monista joogan muodoista ja meditaatiotekniikoista.

 

Laura on FitPitin perustaja ja tehnyt palavalla rakkaudella valmentamista sekä ohjaamista jo 15 vuotta. Rakkaus liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan on lähtenyt liikkeelle uinnista.

Lauran löytää vapaa-ajalla uima-altaasta, lenkkipolulta, joogasalista tai kokeilemasta jotain uutta liikuntalajia ennakkoluulottomasti. Laura ohjaa uintia alkeista aina kilpauintiin ja ottaa vastaan jokaisen oppilaan yksilönä. Lauran liikunnan filosofia lyhyesti: "Kaikkien ihmisten keho on erilainen joten oppimis- ja kehitysprosessi on aina yksilöllistä. Jos pystyn tuomaan ihmisen arkeen edes vähän lisää liikuntaa, onnellisuutta tai hyvinvointia, olen onnistunut tehtävässäni. Liikunnasta kuuluu ensisijaisesti nauttia ja haluan, että jokanen valmennettava oppii rakastamaan ja kunnioittamaan omaa kehoaan. Minun kanssani jokainen saa olla sellainen kuin on, ilman suorituspaineita!"