Kehonhuoltoviikko

Kehonhuoltoviikko Madeiralla 9.9.-16.9.2019

 

***Matka loppuunmyyty***

Tällä aktiivilomalla pääset keskittymään kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin täydellisyyttä hipovissa maisemissa

FitPitin ammattitaitoiset valmentajat vastaavat viikon ohjelmasta. Pääset rauhoittumaan joogan parissa ja saat haastaa itseäsi kehonpaino- ja HIIT-treenillä. Liikkuvuustunneilla pääset käsittelemään nivelet ja lihaskalvot. Kirsikkana kakun päällä ovat meri, aurinko ja upeat puitteet Portugalissa, Madeiran auringon alla.  

Viikon aikana pääsemme kokeilemaan useita lajeja ja teemana on löytää monipuolisuutta treeniin. Tämä Tjäreborgin kanssa järjestetty hyvinvointiloma sopii kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Voit olla kokenut treenaaja tai vasta-aloittelija! Kaikki harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen ja pystymme soveltamaan treenit sopimaan kaikentasoisille liikkujille. Treenejä pidetään kaksi kertaa päivässä, joista toisessa pääset haastamaan itseäsi, kun taas toinen treenihetki keskittyy kehonhuoltoon ja palautumiseen. Hyvän porukan kanssa vietetyn viikon jälkeen saat uutta motivaatiota treenaamiseen ja energiaa Suomen alkavaan syksyyn.

 

hyvinvoinnistasi vastaavat alan osaavat ammattilaiset

_C4A7865.jpg

Laura Manninen, FitPit Oy:n päävalmentaja

Nuoruuden liikuntalajit Lauralla olivat kilpauinti, jalkapallo ja rytminen voimistelu. Nykyään Laura valmentaa uintia ja triathlonia sekä vetää monipuolisesti muuta liikuntaa, kuten joogaa, HIIT-treenejä, vesijumppaa, kehonhuoltotunteja sekä liikkuvuusharjoitteita. Lauran mielestä ”ikinä ei ole liian myöhäistä oppia uutta”.

 
aleksi-150+preview.jpg

Aleksi Seppänen, ammattitanssija, tanssi- ja kestävyysurheilu-valmentaja, PT ja osteopaatti

“Viime vuodet olen edelleen tanssinut, opiskellut osteopatiaa ja kesät kilpaillut triathlonissa ikämiessarjoissa. Kehollisuus ja itsetuntemus on liikkeen kautta tullut minulle vuosien varrella tutuksi. Triathlonin kolme eri lajia ovat kasvattaneet minua entisestään oman kehon kuuntelussa ja opettaneet malttia terveen ja hyvän kestävyyskunnon rakentamiseen.”