Treeniloma Lefkaksella 11.-18.05.2020

treeniloma.lefkas

Kreikan Lefkaksen treenilomalla harjoitellaan intensiivisesti

Luvassa on ikimuistoinen viikko Kreikassa Lefkaksella. Pääset treenaamaan ammattitaitoisten ohjaajien kanssa sekä haastamaan itseäsi upeissa maisemissa pienellä ja rauhallisella Kreikan saarella, jossa rantaa on 117 kilometriä. Aurinkoa, treeniä ja kreikkalainen elämäntyyli!

Ohjaajina toimii FitPitin valmentajat Anni Felin ja Aleksi Seppänen. Viikon aikana pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia tapoja treenata ja kaikki treenit sovelletaan jokaiselle osallistujalle sopivaksi. Treeniloman aikana pääset ottamaan itsestäsi irti ja haastamaan omia rajoja. Viikon aikana huolletaan myös kehoa, jotta saamme tasapainon kovaan treeniviikkoon. 

Loma soveltuu kuntoilijoille sekä triathlonisteille, joiden kisakausi on juuri ovella! Anni ja Aleksi ovat molemmat triathlonisteja ja lajin valmentajia.

 

Kehonhuoltoa ja hyvinvointia ammattilaisten opeissa

 
aleksi-150+preview.jpg

ALEKSI SEPPÄNEN:

Ammattitanssija, tanssi- ja kestävyysurheiluvalmentaja, Personal Trainer ja pian valmistuva osteopaatti. “Olen urheillut koko elämäni. Aloitin telinevoimistelulla 4 vuotiaana ja ajauduin kilpatanssin pariin 8 vuotiaaana. Kilpatanssin Suomen edustusparina maajoukkuueessa koko nuoruuteni ja lopetin kilpailemisen ammattilaisena vuonna 2010. Tanssista ja sen valmentamisesta oli tullut minulle ammatti jo muutama vuosi aiemmin ennen kilpauran lopettamista. Kilpauran jälkeen täytin elämäni ja kalenterini teatteri- ja musikaalitöillä, mutta jotain silti puuttui. Vuonna 2012 löysin triathlonin ja hurahdin täysin tämän moniurheilulajin maailmaan. Viime vuodet olen edelleen tanssinut, opiskellut osteopatiaa ja kesät kilpaillut triathlonissa ikämiessarjoissa. Kehollisuus ja itsetuntemus on liikkeen kautta tullut minulle vuosien varrella tutuksi. Triathlonin kolme eri lajia ovat kasvattaneet minua entisestään oman kehon kuuntelussa ja opettaneet malttia terveen ja hyvän kestävyyskunnon rakentamiseen. Siinä sivussa olen ikään kuin ilmaiseksi oppinut lajiominaisuuksia ja eri lajien tekniikkaa. Pikku hiljaa triathlonin valmentamisestakin on muodostumassa minulle uusi ammatti. Kuin kirsikkana kakun päällä on osteopatian ja anatomian opinnot, jotka ovat antaneet minulle ymmärrystä ja tietotaitoa kehosta, sen toiminnasta ja koko ihmisyydestä. Kokonaisvaltaisuus on sekä hoitotyöni ja valmennukseni periaate. Minun on hyvä ymmärtää asiakkaan kokonaisuus ja koko elämäntilanne, jotta voin ohjeistaa, hoitaa tai valmentaa kunkin ihmisen optimia ja parasta tavoitetta kohti.”

 
anni.felin.jpg

ANNI FELIN:

“Urheilu on ollut osa elämääni aina. Olen liikkunut säännöllisesti läpi elämäni ja nykyään arkeni kuluukin ohjatessa monipuolisesti liikuntaa sekä treenaan itse säännöllisesti triathlonia. Minut voi tavata joogasalista, uimahallista, lenkkipolulta, pyörän selästä tai oikeastaan mistä vain missä pääsee kokeilemaan uusia urheilulajeja.

Olen koulutukseltani hieroja, liikunnan perusopinnot käynyt sekä SUH:n uinninopettaja. FitPitillä olen ollut vakituinen työntekijä nyt muutaman vuoden. Minulle on tärkeää treenata monipuolisesti ja saada myös ihmiset ymmärtämään monipuolisen harjoittelun tulokset.”